OM BOKBLOGGENTycker du om att läsa böcker? Det gör jag, så mycket att jag till slut får svårt att komma ihåg vilka. Dessutom har jag läst några så bra att det är svårt att hitta nya som kan uppfyller mina krav på "en riktigt bra bok"


Så för att avhjälpa ovanstående 2 problem startade jag denna enkla blogg för att dela med mig av de böcker jag läser eller har läst och hoppas på många kommentarer vad det lider. Min önskan är också att få fler skribenter som delar med sig av sina läserfarenheter och fyller denna blogg med läslusta. Nu har bloggen fått fler skribenter som delar med sig av sina läs-erfarenheter. Två av dessa har presenterat sig Gisan och Charlotte klicka här för att se deras presentation.

Den är menad som ett alternativ till de mer proffesionella recensenter och reklamer för läsvärda böcker. Helt enkelt bara ett ställe där man kan hitta förslag på böcker när läslustan faller på. Och dessutom kommentera eller recensera egna läserfarenheter. Ju fler som tycker till desto bättre. 

Saknar du något eller vill komma med förslag är du välkommen att höra av dig, t.ex med en kommentar nedan.

Vill du vara med och dela med dig som skribent? Skicka ett mail till bokbloggen@marlenes.nu

Klicka här för att komma till Startsidan och läsa de senaste recensionerna


Hoppas på gott läsnöje för alla och en var /Marlene 

5 kommentarer:

 1. Kul att du startar en bokblogg!
  Kanske kunde det vara kul att bli bokskribent här tillsammans med dig!? Vi får se... det är ju det här med TIDEN!

  SvaraRadera
 2. Trevligt med en bokblogg. Jag läser mycket i perioder så det ska bli intressant att titta in till dej här och se vad som händer på bokfronten. Tips är alltid lika trevligt. Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hej Ja jag gillar böcker men inte att läsa dem men att lyssna på dem får då kan man ju stryka tx eller laga mat och till och med dammsuga. Man förenar nytta med nöje men även att ligga i soffan och lyssna är mysigt.

  SvaraRadera
 4. Jag kan alltid vara gästbloggare, läser och skriver HELA TIDEN! Är ju femton för tillfället, men det kanske kan gå bra ändå? Maila mig på sannabanan@gmail.com (om du vill)

  Ha ett fortsatt fint år!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...