Sidor

Livet kan börja av Sheila O´Flanagan

Imogen försvinner spårlös och hennes familj står handfallen.  Hur kan någon försvinna frivilligt om man har ett perfekt liv? Imogens vänner förstår inte varför. Imogens make Vince har ju behandlat henne som en prinsessa och hon har till synes levt det perfekta livet. Det ingen vet är att Imogen har planerat att lämna sin make i åratal. För hur ska hon kunna stanna hos en som kontrollerar minsta steg hon tar? Så får hon chansen, hon bosätter sig i den by i Frankrike som hon bodde i som barn. Men ska hon klara att börja om eller kommer Vince och hans mörka hemligheter att hinna ikapp henne?

”Livet kan börja” härlig feelgood när den är som bäst! Det doftar, ljuder och ibland vill man bara dra öronen åt sig och slänga ett täcke över huvudet då känslan av skräck kommer över en. Hur ska det gå för Imogen i den by där hon och hennes mamma en gång lämnade? Kommer Imogen att få stå till svars för det hennes mor gjorde? Går det att börja om?

Jag sträckläste denna bok med glädje. Ibland tyckte jag den kunde gått lite fortare framåt och vissa delar ha strukits. Kanske är det så att man först efteråt inser att alla delar behövdes för att berätta denna berättelse om hur det är att börja om och fly från mörkret.

Har du som ”feelgood” läsare inte läst denna bok tycker jag att du ska göra det, du kommer inte att ångra dig.  Är du inte en älskare av feelgood? Ja då ska du läsa den bok tycker jag, så är du fast i ”träsket”.


 Tack till LB Förlag

..........................................
Länkar till: , , , , , , adlibris, bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar