Kranvridarna av Karin Brunk Holmqvist

"Spjutstorp sörjer sin nedlagda affär och att sista bussen stannar vid årsskiftet. Men ortsbefolkningen tänker inte ge upp, Spjutstorp ska finnas kvar på kartan. Vinklubben Kranvridarnas träffar är månadens höjdpunkt för några kvinnor i byn. Särskilt viktiga blir de för Edit när hennes bror Hjalmar plötsligt börjar ränna ute på nätterna samtidigt som grannen Greta beter sig allt märkligare."

Tomten kom med en bok till mig i julas. Vilken tur att han visste att jag tycker mycket om Karin Brunk Holmqvist. Kranvridarna är lika varm och hemtrevlig som alla hennes böcker. Full av härliga personligheter och underhållande vardagssituationer. När man öppnar en bok av denna författare så vet man vad man får och det är härligt i det här fallet. Jag ser redan fram emot att få sätta tänderna i nästa roman av Karin...
..........................................

2 kommentarer:

  1. Se där... nu kom en recension på en av de böcker jag läst men inte recenserat. Visste inte riktigt vad jag ville skriva då jag inte fann denna lika underhållande som dom tidigare, samtidigt är jag ibland rädd för att det kan vara inläsningen som ibland kan fälla en bok som skulle varit bättre i text. Så jag valde att låta bli att skriva om den. Så här kommer en fråga till dej Gisan... var den verkligen lika bra som vissa av Brunk Holmqvist tidigare?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, den nådde inte riktigt samma klass som hennes andra böcker. Men en mycket angenäm läsupplevelse var det 😃

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...