Den lilla boken om kundaliniyogan av Jenny Andersson

"I "Den lilla boken om kundaliniyogan" ger yogalärare Jenny Andersson svar på dina frågor om kundaliniyoga. Du får också läsa intervjuer med människor som på olika sätt blivit hjälpta av yogan.
Den här boken handlar om yoga, men inte om vilken yoga som helst utan om kundaliniyoga. Här får du en snabbintroduktion till en enkel och kraftfull yogaform och i boken hittar du flera yogiska vardagstips. Boken innehåller inga övningar eller bilder på människor i avancerade yogaställningar, det är inte en sån yogabok. Nej, här kan du också läsa om människor som yogat och hur yogan påverkat deras liv.
Berättelser direkt från yogamattan.
Läs om Maria som inte har ont i magen längre. Eller om Linda vars rygg håller sig rak trots skolios. Maja slapp migränen och Susann blev lugnare. Det är några av berättelserna i den här boken. Genom yogan har de förändrat sina liv.
Läs och förvånas kanske. Och framförallt, om du inte gjort det än: prova att yoga. Vem vet vad som händer dig?"

Det här är en alldeles för tunn bok om kundaliniyoga. Jag skulle önska att den vore minst tre gånger så tjock. Men det beror ju givetvis på att jag tyckte mycket om att läsa den. En härlig blandning av information om var yogan kommer ifrån, läsarberättelser och hur jag gör mitt eget Yogi-te. Allting gav mersmak. Jag vill läsa mer om och utöva mer kundaliniyoga. Som tur var fanns det även bra länkar till var jag kan söka mer information. Så man kan se den här boken som en aptitretare. Sen får jag se till att skaffa fram varmrätten också så jag stillar min yoga-hunger även på läsfronten.
..........................................

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...