Lejontämjaren av Camilla Läckberg

"Det är januari och kylan har Fjällbacka i sitt grepp. En halvnaken flicka irrar genom den snöiga skogen, ut på en väg. Bilen kommer som från ingenstans och hinner inte väja.
När Patrik Hedström och hans kolleger får larmet om olyckan är flickan redan identifierad. För fyra månader sedan försvann hon på väg hem från ortens ridskola och därefter har ingen sett henne. Det visar sig att hon utsatts för ofattbara grymheter, och risken är att hon inte är ensam om sitt öde.
Samtidigt håller Erica Falck på att gräva i ett gammalt fall, en familjetragedi som ledde till en mans död. Gång på gång besöker hon hans fru som dömdes för mordet, men utan att få reda på vad som hände. Vad är det kvinnan döljer? Erica känner på sig att något inte stämmer. Och det verkar som om det förflutna kastar sin skugga över nuet."
Än en gång har jag satt tänderna i en "Läckbergare". Precis som sina föregångare var det en riktig bladvändare. Jag hör till de som tycker om hennes böcker. Sen får andra tycka vad de vill. 
Jag tycker om att följa Patrik och Erika och turerna i deras liv parallellt med ett spännande fall. I den här boken är det mycket spänning och grymhet som fallet bjuder på. Erika gör vad hon kan för att hjälpa till att lösa mysteriet...till Patriks förtret... Som vanligt med andra ord.
Så till er som gillar Camilla Läckberg och har läst henne förut eller till er som vill ha en spännande och lättläst deckare: Läs denna!
..........................................

4 kommentarer:

 1. Fint att du gillar Läckberg! Tyvärr är det ju så i vårt manssamhälle att snygga smarta kvinnliga författare blir förminskade till sagoboksstadiet (inget fel med sagoböcker, nej då!) Medans Jan Guillu (hur f-n stavar man honom?) och Mr Dryg GW får oftast lysande för i stort sett blaha...
  Läckberg och med fler deckartjejer är helt underbara.
  Fin recension , ska läsa Läckberg i jul för jag tror jag varit snäll i år och att tomten lagt MÅNGA böcker i säcken ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ännu inte läst nån Läckberg men måste bara skriva att jag i övrigt håller med dej Susanne för många författare är betydligt bättre än de 2 som du nämnde ovan, både kvinnliga och manliga. Har svårt att fatta att de 2 får så rosande recensioner ;)

   Radera
 2. Ett tips är att lyssna på den här som ljudbok! Katarina Ewerlöf är fantastisk som inläsare :)

  SvaraRadera
 3. En av Läckbergs absolut bästa böcker...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...