Det andra målet av Jonas Karlsson

"Vad är det för brev som ligger innanför vindrutan på den där bilen? Varför kommer inte kompisen? Vem är det som ska komma? När ska hon komma hem? Vad gör man med en alldeles tom vecka? Varför har han börjat prata så konstigt den senaste tiden? Varför kan han inte släppa det där med korgstolen?"

Noveller är verkligen underskattad läsning hos mig. Det är ytterst sällan jag lånar eller köper novellsamlingar. Den här tycker jag mycket om. Den väcker många frågor. Trots att det inte känns som jag får svar på alla frågor så tycker jag om den. Det känns som den leker med mina tankar och ger mig lite hjärngympa på ett underhållande sätt. Den lockar absolut till att läsa mer av Jonas Karlsson. Det var roligt också att upptäcka att jag inte bara tycker om honom som skådespelare utan även som författare.
..........................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...