Den mörka hemligheten av Josephine Cox

"För tio år sedan hade Louise avvisat Jacob Hunter och gift sig med Ben - ett beslut som hon aldrig ångrat, och som Jacob aldrig förlåtit henne.
Louise och Ben Hunter lever i ett lyckligt äktenskap, som endast störs av deras stora längtan efter ett barn. De bor och arbetar tillsammans med Bens föräldrar på fädernegården utanför Blackburn. När fadern hastigt dör förändras allt. Bens äldre bror Jacob, arbetsovillig och känd som bråkmakare, återvänder hem. När han inser att Ben kommer att få ärva hela gården blir han ursinnig och gör allt för att förhindra att testamentet vinner laga kraft. Med manipulation och förfalskningar lyckas han i sitt uppsåt och ser till att driva sin mor, bror och svägerska från gården, som  bjuds ut till försäljning.
Ben blir sluten, olycklig och bitter och Louise får allt svårare att leva med honom. I sin förtvivlan vänder hon sig till Bens bäste vän Eric, som nu köpt gården. Han har alltid älskat Louise och vid ett kort, desperat möte blir Louise gravid. Hon ångrar sig bittert och vågar inte berätta det för någon.
Jacob fortsätter att förfölja Ben och Louise. Han nöjer sig inte med att ha tagit ifrån sin bror hans levebröd och hans livslust - han vill ha Louise. Det har han alltid velat och nu skyr han inga medel..."

Det var länge sedan jag läste en bok av Josephine Cox, 15-20 år sedan tror jag. Men där vet jag vad jag får. Kärlek, drama och intriger. Josephine Cox har drag av Nora Roberts, Danielle Steel och Belva Plain tycker jag. Lättlästa böcker med mycket känslor. Perfekt att ta till när koncentrationen inte varit hundraprocentig vid bokläsning ett tag. Men några stunder då och då på balkongen så var den här boken utläst. En bra bok men inte bland de bästa jag läst...
..........................................
Länkar till: , , , , , , adlibris, bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...