Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse av Zlatan Ibrahimovic & David Lagercrantz

"Varför kom hon inte? Tyckte hon inte om mig längre? Det gick en minut, två, tre, tio minuter, och till slut pallade jag inte längre. Det var värsta förnedringen. Hon har säkert blåst mig, tänkte jag. Vem skulle vilja ha en date med mig? Och så drog jag därifrån. Jag skiter väl i henne, typ. Jag ska ändå bli fotbollstjärna. Men alltså, det var dummaste grejen. Tjejens buss hade bara varit lite försenad. Det var chaffisen som velat ta en cigg eller nåt, och hon kom dit precis efteråt och blev lika ledsen som jag. "

Jag har varit på väg att läsa den här boken men det har kommit andra böcker emellan. Jag är inget fotbollsfan mer än när sonen spelar. Men den här boken var både bra och intressant. Zlatan är ju ett fenomen i våra dagar. Han verkar inte lämna någon oberörd. Att han skriver boken ihop med en så bra författare som David Lagercrantz gör ju boken ännu bättre. Från första sidan så rann sidorna snabbt genom fingrarna. Det känns på något vis som det är en ljudbok på sättet den är skriven på. Trots alla byten mellan klubbar som egentligen intresserar mig så mycket så fascineras jag väldigt av denna bok. Zlatan bjuder verkligen på sig själv och sitt liv från första till sista sidan.

Här kan ni även läsa vad Fru Grip tyckte om boken...
..........................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...