Hur kär får man bli? av Katarina Von Bredow

"Om inte om vore, tänkte jag. Om inte om vore skulle jag bli kär i Adam. Hur kär som helst. Blossande vanvettigt gnisterkär. Ursinnigt sprängförälskad. Men nu var ju om. Och bara själva tanken på att bli kär i Adam var totalförbuden, straffbar, ohygglig och fruktansvärd. Ändå tänkte jag den. Ändå fladdrade kolibrin där inne. Trots att om var."

Jag ser med förvåning att jag inte har recenserat en enda bok av Katarina Von Bredow här i bloggen. Hur har jag kunnat missa det? Från det att jag första gången fick en av hennes böcker i min hand så har jag känt att hon är en konstnär när det gäller att skriva om kärlek. Ung, gammal, udda, förbjuden, vild kärlek.
Det är inga Harlequin-böcker. Det är böcker om äkta kärlek och andra livspusselbitar. När jag får en av hennes böcker i handen som inbunden, pocket eller som den här gången som e-bok så får jag samma känsla. Boken är skriven för hand i en mycket anteckningsbok med en vacker penna som raspar mot det handgjorda pappret som anteckningsboken består av. Det ger innehållet en skörhet mitt i sin styrka.
I Hur kär får man bli? är det tonårskärlek och vänskap som  står längst fram på scenen. Men i kulisserna väntar vuxenkärlek, frånvarande föräldrar och mobbing och väntar på sin tur att få ta plats på scenen. Som alltid när jag har läst en av Katarina Von Bredows böcker är jag mycket berörd efteråt.

..........................................

5 kommentarer:

 1. Vet du vad Gisan, Katarina Von Bredow har jag aldrig hört talas om för, tror jag om du inte recenserat henne tidigare. Vågar jag lägga den till läslistan? Den enorma som jag nog aldrig kommer igenom. Härligt att se dig tillbaka Gisan.

  SvaraRadera
 2. Ann-Charlotte: Nej, som jag skrev i inlägget ;-) så har jag tydligen missat att recensera denna underbara författare.
  Men jag har för mig att du och jag stod och tittade på hennes böcker i källaren på Drottninggatans bok & bild en gång... Har du vägarna förbi där så kanske de har henne kvar därnere :-)

  SvaraRadera
 3. Låter som än underbar bok, och underbart är det även att se dig här igen Gisan <3

  SvaraRadera
 4. Marlene: Tack! Skönt att slippa behöva be andra göra mitt jobb ;-) <3

  SvaraRadera
 5. är här för att vittna om vad den här stora stavningen har gjort för mig. Jag tror aldrig på pole gjutning, tills när jag blev frestad att prova det. Jag och min man har haft många problem att bo tillsammans, han kommer inte alltid göra mig lycklig för att han har blivit kär i en annan dam utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom Ju mer han gör mig ledsen, så min äktenskap föll i skilsmässa för att han ger mig mer uppmärksamhet. Så med all denna smärta och ångest bestämde jag mig för att kontakta denna stavningskastare för att se om saker kan träna mellan mig och min man igen. denna spell DR PEACE berättade för mig att min man verkligen är i ett stort pass, att han har varit en charmig magi, så han berättade för mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade stavningen för mig efter 3 dagar stavning min man stavade helt förändrats han kom be om ursäkt för att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag tackar verkligen DR PEACE för att få min man tillbaka till mig jag vill ha dig alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskaps- och förhållandeproblemen, kommer han att lösa det för dig. Dess e-postadress är här: doctorpeacetemple@gmail.com
  och hans WhatsApp: +2348059073851

  1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) kärleksspel
  (3) Du vill bli befordrad på kontoret.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
  (7) Du vill knyta din make för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du inte kan träffa din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din make.
  (12) om du vill ha dina förfrågningar.
  (13) Graviditet stavar att tänka på barnet
  (14) Garanti Du vinner störande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  igen e-postadressen är doctorpeacetemple@gmail.com. kontakta honom omgående
  WhatsApp: +2348059073851

  Vad du än vill, kommer du att få det från Dr. PEACE Kontakta bara honom och förklara ditt problem för honom och bli löst.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...