Som James Dean fast snyggare av Niclas Christoffer Olsson

Tack SÖTA rara Niclas Christoffer Olsson för att jag fick chansen att läsa denna hemska, underbara bok! Alltså hur enkel den må vara så tycker jag att du får till det sååå bra! Den här boken borde alla barn i skolan få läsa och även din första bok! SÅ JÄKLA HEMSK OCH BRA!! Jag hoppas du inte slutar att skriva nu Niclas för då blir jag ARG!Från boks baksida:
Familjen Wallin är som tagen ur en reklamannons. Pappa är fotomodell, mamma plastikkirurg, lillebror John ska bli läkare och Jim, storebrorsan, har också börjat modella. Men framför allt drömmer Jim om att bli skådis. Han ska bli en ny James Dean, fast snyggare.

Men familjeidyllen kraschar. Bokstavligt. Mitt i detta kaos kämpar Jim med sista året på gymnasiet och inträdesproven till teaterskolan, men hans liv är inte som det brukade. Han misslyckas där han tidigare briljerade, och han verkar inte längre vara den snyggaste killen i klassen.

När Jim inte ser någon utväg vänder han ilskan och sorgen mot sig själv, och upptäcker att han får en plötslig befrielse av att göra sig själv illa. Snart har Jim utvecklat ett självskadebeteende som stegrar till den punkt där det blir omöjligt för honom att vända om. Livet har blivit en mardröm.

5 av 5 G av mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...