Eld av Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren

"De utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit andan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse.

Det blir alltmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet. De levande möter de döda. De utvalda knyts allt tätare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olycklig kärlek eller laga krossade hjärtan."


När del 1 var så otroligt spännande så var jag lite osäker på om del 2 skulle få samma fäste i mig. Det hade jag inte behövt fundera på. Det här är riktiga bokslukar-böcker. Att åter få följa De utvalda och deras kamp mot ondskans makter fick mig att nästan gå runt med boken i handen hela tiden. Nu återstår dock ett dilemma. Ska jag kasta mig över del 3 så jag får veta hur det slutar eller ska jag suga på karamellen lite så serien inte tar slut för fort?................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...