Journal 64 av Jussi Adler-Olsen

"Grymhet, tvång och förnedring tillhörde vardagen på kvinnohemmet på ön Sprogø. Dit kom Nete Hermansen - och hon trodde att hon lyckats ta sig därifrån. En dag hinner hennes förflutna ikapp henne och det blir inledningen på en av Avdelning Q:s hittills svåraste utredningar. Vilka hemligheter finns i Netes förflutna? Vad var det egentligen som hände med henne och människorna omkring henne? Snart går det upp för Carl Mørck och hans assistenter Assad och Rose att fallet bara är en del av något betydligt större. Det handlar om fruktansvärda övergrepp - som fortfarande pågår. Samtidigt får Carl Mørck problem på det privata planet när han blir misstänkt för mordet på sin farbror."

Både jag och Marlene har läst Jussi Adler-Olsen tidigare och recenserat här på bloggen. Min länk finns här och Marlenes finns här. Även den här boken tog mig med storm. Jag läste och läste och ville så gärna få veta upplösningen samtidigt som jag inte ville att den skulle ta slut. Det här är verkligen en författare jag varmt rekommenderar. 

..........................................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...