Femtio nyanser av frihet av E L James

"När den unga litteraturstudenten Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.
Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest ..." 

Ja då har jag då (äntligen) läst ut den här trilogin. Den sista boken tog väldigt lång tid för det kom andra böcker och tidskrifter emellan p g a att jag inte hade tillräckligt intresse för boken. Samtidigt ville jag veta vad som hände med den lilla handling som låg mellan all mailkonversation och alla sexuella aktiviteter som jag ledsnade på redan i del 1. Jag vet att många tycker att det är fantastiska böcker. Men som tur är så tycker inte alla lika och nu går jag vidare mot andra böcker som ligger mer i min smak...

Här finns Cissi recension av samma bok... 

..........................................

4 kommentarer:

 1. Jag tänker fortfarande inte läsa dem, jag vet att jag skulle såga dem direkt och det gillar jag inte. Jag låter så gärna andra läsa och tycka om dem. Det var roligt att läsa din recension Gisan, lite som jag tycker utan att ha läst dem.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Ann-Charlotte: Då är jag i alla fall inte skyldig till att förlänga din "måste läsa"-lista :-)

  SvaraRadera
 4. Hih... då tar det hundar år innan jag kommer till dessa böcker... jag håller fortfarande på med "Undersökningen".

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...