Femtio nyanser av mörker av E L James

"Bortskrämd av de mörka hemligheter som den vackre, men plågade, Christian Grey bär på har Anastasia Steele lämnat honom. Hon har nyligen tagit sin universitetsexamen och fått praktikplats på ett bokförlag i Seattle.
Men Christian upptar oavbrutet hennes tankar. När han vill träffa henne igen kan Ana inte neka honom, och äntligen får hon veta mer om det mörka förflutna som har gjort honom så driven, kontrollerande och krävande. Men medan Christian brottas med sina inre demoner måste Ana ta ett av de viktigaste besluten hon någonsin ställts inför?"

Jaha... Vad ska jag tycka om den här boken då? Så här lät det när jag läst den första delen i denna trilogi. Men den här kändes på något vis bara som en transportsträcka fram till sista kapitlet. Då jag av flera har fått höra att tredje boken är bättre så får jag ge även den en chans. Jag har ju ändå tagit mig igenom två av tre nu. Men att det har blivit sånt ståhej kring det här böckerna kan jag inte förstå. Det är tur att smaken är olika och att det finns så många böcker att välja mellan här i världen.


Här finns Cissis recension av den här boken.

..........................................

2 kommentarer:

  1. Första gången jag hörde talas om den första av dessa nyansböcker var från en facebookvän som rosade den samma till fullo och jag tänkte -wow! den måste jag läsa och klickade mej in på adlibris för att köpa... men som tur var läste jag först där vad den handlade om och vände ut direkt. Det där lät bara löjligt och tramsigt och jag är fortfarande av den åsikten efter de inlägg om övriga nyanser här på bloggen ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vill läsa bara för att få någon sorts bekräftelse på att jag har rätt. Detta är fånigt, upphissat och ger en totalt fel bild av hur kvinnor ska vara. Bara det att tjejen i boken tror sig kunna rädda sadisten till msn får mig att må illa. Dessutom om jag förstått det rätt så är hans beteende ursäktat pga tidigare upplevelser/uppväxt. Nu dömmer jag inte dem som vill läsa och tycker om det, det är upp till var och en. Men jag tror bestämt jag skulle gå i taket eller få ett utbrott efter bara ett par sidor så viljan att läsa ska jag kanske ge upp?

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...