Jag är Zlatan Ibrahimovic´av Daniel Lagercrantz


Den här boken hade jag faktiskt inga höga förväntningar på denna men oj vad bra den var! Jag sträckläste den mot slutet. Jag gillar inte ens fotboll men den här killen har inte haft det så lätt! Ruskigt bra bok faktiskt!
5 av 5 gripar!

Text om boken från adlibris:
Zlatan Ibrahimovic, fotbollsspelaren som gör underverk vid varje match. Ta del av grabben som växte upp det hårda livet i Malmös Rosengård som numera är en av världens största fotbollsstjärnor. Fantastiska biografi om livet som Zlatan.

Länkar till: , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Jag tyckte att det kunde bli lite mycket namedropping ibland. Jag är inte alls så insatt i fotboll så namn på tränare och sådant har jag ingen speciell koll på :P Men tyckte att den var bra ändå och kul att den lockar så många ovana läsare, eller vad man ska säga.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...