Hungerspelen av Suzanne Collins

Jag sträcklyssnade på Hungerspelen. Hade inte ens tänkt att varken läsa eller lyssna på den trilogin tills jag klockade fel i StoryTel och tänkte okej får väl ge den en chans.
TUR JAG TRÖCK FEL!
Jösses så spännande! Jag ville inte ens lyssna när jag skulle sova, utan i vaket tillstånd så jag inte skulle missa något. Så sjukt bra!! Enkelt språk men med inlevelse så man får rysningar!
Rekommenderas varmt!


Från baksidan:
24 deltagare. Allt direktsänds. Bara en överlever. För att kväsa uppror och påminna befolkningen om regimens makt arrangeras varje år Hungerspelen. Reglerna är enkla: Den som överlever får åka hem.
Som en av deltagarna i Hungerspelen hamnar Katniss snart i rampljuset. Hon förs till huvudstaden, där hon tränas, stylas och intervjuas. För att klara sig måste hon bryta mot spelets regler och sätta sig upp mot landets makthavare. Men Katniss blir snart en bricka i ett spel. Vad hon än gör verkar det föra med sig våld och lidande, och hon vet hon inte längre vem hon kan lita på. Fångad mellan den gryende revolutionen och Panems president inser Katniss att hennes handlingar har satt saker och ting i rörelse som hon inte längre kan kontrollera.
5 av 5 gripar!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...