Gryningstimmen av Tamara Mckinley

Varning för bokbladsvändare. Den här har jag sträckläst i perioder. När man har barn kan man tyvärr inte ta en hel dag att läsa på. Men idag var Linus med ut och fiskade och jag passade på att läsa och kunde absolut inte sluta. Det här är en riktig snyftare med stackars Fleur som verkligen inte har det lätt. Med ett kraschat äktenskap med Greg som aldrig vill ha barn och Fleurs pappa som vill styra allt med järnhand! Såååå bra den här är alltså. Tamara skriver så härligt så det är inte klokt!
HELT KLART BÄSTA BOK HITTILLS I ÅR!
5 av 5 gripar!!


Från bokens baksida:
Fleur och Greg Mackenzie tycks ha fått allt och lever ett intensivt storstadsliv i Brisbane. de är unga, vackra, framgångsrika och djupt förälskade. Men Greg, som haft en svår uppväxt, vägrar att ge Fleur det barn som hon så hett längtar efter. Efter ett uppslitande gräl lämnar Greg hemmet. Med ens är äktenskapet i gungning och framtiden oviss.
Då får Fleur ett brev med en överraskande nyhet: En okänd faster har avlidit och testamenterat en stor egendom till henne. Den austaliska landsbygden, klimatet, människorna och det hårda livet känns till en början främmande för Fleur, men när hon hittar fasterns dagböcker rullas ett dramatiskt och färgstarkt livsöde upp. Ett livsöde som i allra högsta grad berör Fleur. Ett livsöde som förklarar händelser i en gången tid och för alltid kommer att påverka hennes eget liv.
Helt underbar bok som rekommenderas varmt!
Länkar till: , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Tror detta är en bok för mej, jag gillar aandra miljöer och Australien är ett intressant land. Tack för ett bra tips

    SvaraRadera
  2. Jag älskar Tamara McKinley
    Har dom flesta böckerna. Väntar med längtan på att dom nyaste snart ges ut på svenska.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...