Femtio nyanser av honom av E L James"När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike vd:n Christian Grey blir hon helt tagen - han är ursnygg, men skrämmande. Övertygad om att hon inte kommer att träffa Grey igen gör hon allt för att glömma honom, tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.

Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser hur mycket hon vill ha Christian, och när han varnar henne för att komma honom nära blir hon bara mer intresserad.

Men Christian Grey är ingen vanlig man - stormrik, passionerad och kontrollerande, med mörka hemligheter som döljs bakom den perfekta ytan. Snart upptäcker Ana mer än hon någonsin kunnat ana om sina egna begär, och allt det Grey gömmer för omvärlden ..."


Så föll jag då till föga och tog mig an den här boken, mycket skeptisk från början till slut. Men den "föll" ner i korgen när jag stod i kö i mataffären en dag och det var extrapris på den. Så vad tycker jag då? Det vet jag fortfarande inte. Detta trots att det har gått över en vecka sedan jag läste ut den. Satt och diskuterade den med en annan bokmal och vi kom fram till ungefär samma sak. Det är alldeles för mycket sex för min smak och särskilt sättet det utövas på. Kalla mig pryd om ni vill. Men på samma gång var det väldigt fängslande att följa utvecklandet av Anastasias och Christians förhållande som är så motsägelsefullt. Frågan om hur Christian har blivit den har blivit följer mig genom hela boken. Men för att få ett fullständigt svar kommer jag nog behöva läsa del två också...
Boken är dock mycket lättläst vilket gjorde att jag inte gav upp mitt i och t o m kan tänka mig att läsa tvåan för att få svar på de frågor som hänger i luften efter att första delen är utläst.

Läs också Cissis recension av boken här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...