50 nyanser av frihet av E L James

Snyft nu är denna trilogi ett avslutat kapitel för min del och jag har verkligen blivit djupt berörd av dessa böcker. Vet inte riktigt varför. Samtidigt som man blir lite generad som läsare så blir jag även fashinerad av böckerna OCH allra minst författaren. Var får hon allt ifrån? Hur kan man få ihop det så snuskigt bra? Jisses säger jag. Det man läser känns sååå verkligt dock ändå som en helt underbart omöjlig saga!! Nu ska de tydligen göra film av böckerna och då undrar jag PORRFILM eller vad?? Jag är absolut inte pryd men denna sexgenre är för mig okänd. Vet ju vad det handlar om och så men aldrig provat på själv. Ruskigt bra böcker vill jag våga påstå i alla fall!

Vad tycker ni andra som läst den?

Jag läste denna på DITO (Ebok-appen) och på info om boken står det följande:

När den unga litteratursstudentskan Anastasia Steel träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia- deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.
    Nu har de allt: Passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian. Hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna. Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest!

5 av 5 gripar och supertråkigt att behöva skiljas från Mr Grey och hans Ana!

KRAM CISSI


1 kommentar:

  1. Jag har den hemma som väntar på att bli läst, har dock inte blivit lika frälst i böckerna men vill ändå läsa klart dem! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...