Bröd och kaffebröd av Jan Hedh

finns bara en sak att säga om denna bok: Vill du baka surdegsbröd på riktigt så läs den... och börja baka ;) Du hittar den och massor av andra av samme författare på adlibris eller bokus, där kan du också "provläsa" lite ur boken.

Kan väl alltid tillägga att fakta, enkla instruktioner och aptitretande bilder av Klas Andersson inte gör boken sämre.

Sonen köpte boken för ett tag sedan och jag bläddrade i den lite smått... men nu ska här sättas surdeg. 

Ett  litet smakprov ur boken "surdeg är inte svårt att göra, den sköter sig nästan själv. Det känns fantastiskt att ha en surdeg att sköta om hemma, det är nästan som om man fått tillökning i familjen"


Läs vad andra tycker om: , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Men vad kul, jag har precis satt en surdeg men inte efter Jan Hedh, tyvärr tycker jag hans böcker är jobbiga. Har jag missat något? Det var inte just denna jag läste vill jag minnas.

    SvaraRadera
  2. Haha... då sitter vi snart med gott bröd båda två. Vet inte om du missat nåt för jag vet inte hur du gör surdeg... personligen ville jag veta mer för jag var inte helt nöjdd med det jag åstadkommit under åren. Denna bok är väl inte helt enkel men jag var ute efter riktiga bagarfasoner ;)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...