Eld av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren


Ojoj först cirkeln och nu uppföljaren eld. Jag hoppas och tror säkert pga slutet i den här boken att fler komma skall. Den här är på 633 spännande bladvändande sidor och jag bara ÄLSKAR den här bokserien. Häxor, Engelsfors, Sverige här och nu! Kan det bli mer spännande? Ja jag vill också va utvald när jag läser denna bok. Jag hade riktigt tur med Eld boken. När jag precis hade läst ut Cirkeln såg jag att det fanns tävlingar där man kunde vinna Eld boken. Jag anmälde mig till några och fick napp från Barnboksklubben att jag hade vunnit den!!


Från bokens baksida:
De utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit undan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse. Det blir alltmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet. De levande möter de döda. De utvalda knyts allt tätare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olycklig kärlek eller laga krossade hjärtan.
Ja det här var då del 2 i trilogin om häxorna i Engelsfors. Eller de utvalda. Jag längtar redan till sista delen som jag hoppas kommer SNART, mycket snart. Helt klart de bästa böckerna iår.

KRAM CISSI

.............................................
Läs vad andra tycker om: , , , ,

1 kommentar:

  1. Cissi: Jag har tittat på de här böckerna och inte kunnat bestämma mig för om jag ska läsa dem eller ej. Nu vet jag att jag ska det :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...