Hjärtats mörker av Jonas Moström


"En död kvinna hittas av några småpojkar i en skogsdunge. Kvinnan har blivit strypt, hennes kläder är sönderrivna och hennes mobiltelefon saknas. Allt pekar på att det är ett sexmord. Det blir upptakten till en polisutredning som går allt annat än problemfritt. Johan Axberg och kollegerna vid Sundsvallspolisen tar upp jakten efter mördaren med mycket lite att gå på. Den enda ledtråd polisen har tycks vara en röd Golf som setts på området där kvinnan mördats. Axbergs bästa vän läkaren Erik Jensen har problem i äktenskapet med Sara. Det knakar i fogarna och inget verkar få dem att hitta tillbaka till varandra. När Sara åker på en skrivarkurs i Frankrike inleder hon en kärleksaffär med en annan, en affär som kommer stå henne och familjen mycket dyrt..."

Så har jag då "klämt" en deckare av Jonas Moström igen. Den var lika bra som de övriga jag har läst av honom och jag är glad över att veta att jag har ytterligare en som väntar i hyllan. Men det blir nog en annan bok emellan för att inte tröttna även om jag inte tror att den risken är överhängande.
Detta är en bok fylld av spänning på flera plan. Både när det gäller fallet, Johan Axbergs och Erik Jensens privatliv så är det fullt med spänningar...

Läs vad andra tycker om:
, , , ,

2 kommentarer:

 1. Jonas Moström fortsätter att leverera spänning på hög nivå.
  Böckerna skrivs i bra tempo och man "tappar inte taget" om hans alster.
  Kan inte göra annat är att rekomendera hans böcker med det varmaste

  //Krister

  SvaraRadera
 2. Krister: Jag håller fullkomligt med dig. Väntar på att få hem hans senaste nu =)
  //Gisan

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...