Den flerfaldige mördaren av Björn Hellberg


"I Den flerfaldige mördaren återvänder Björn Hellberg till den fiktiva Staden och den populäre kommissarien Sten Wall som figurerat i närmare tjugo böcker.
Medan den idylliska kustpärlan förbereder sig för sommarens turistinvasion ägnar poliserna kraft åt att bland annat försöka hejda en svepande inbrottsvåg. Snart nog tvingas de dock ta itu med betydligt allvarligare brott. När en riksbekant politiker mördas sätts Sten Wall och hans kolleger på svåra prov. Och våldsamheterna bara fortsätter..."Jag har just lyssnat färdigt på den här CD-boken. Jag har inte tidigare bekantat mig med Björn Hellbergs böcker. Till att börja med kändes den lite rörig tyckte jag. Jag fick inte ihop alla trådar och människor. Det kan ju ha med att göra att jag hoppade in i 17 delen om Sten Wall. Men vartefter kapitlen flöt på så tyckte jag bara bättre och bättre om den. Det var en klurig upplösning på de olika brotten ;-) Uppläsaren Torsten Wahlunds röst gjorde hela händelseresan mycket behaglig. Nu känner jag mig sugen på att ge mig på en ny Björn Hellberg-bok. Men det får vänta tills den stora högen på sängbordet har krympt markant. Där ligger just nu ett flertal påbörjade böcker och stressar mig faktiskt lite. Så den ska betas av en efter en för läsning ska ju vara lustfyllt och inte stressande...

Läs vad andra tycker om: , , , ,

2 kommentarer:

  1. Jag har en av hans böcker, tyvärr har jag inte läst fler men jag tycker han är bra. Stressa inte! Ska vi mäta högar? ;) kram!

    SvaraRadera
  2. Kul.. har själv varit lite nyfiken på Hellberg

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...