Tävling!
Vill du ha chansen att vinna en bok?Skriv en kommentar

där du svarar på vad de två böcker heter,

som kommer från Stockholms Stadsmission på ett eller annat sätt

och som vi har recenserat här på Bokbloggen.


Den 15 sep 2011 dras en vinnare

bland de kommentarer som skrivits.

LYCKA TILL!Läs vad andra tycker om: , , , ,

6 kommentarer:

 1. Jag finns och Barns tankar om fattigdom.
  Bra sätt att lära känna din blogg litegrann......
  och även Stockholms stadsmissions böcker!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag kikat runt lite här och kommit fram till att det är böckerna "Jag finns" och "Barns tankar om fattigdom i Sverige"

  Gillar verkligen den här bokbloggen och ska ta mig lite mer tid för den. =)

  Caroline B

  SvaraRadera
 3. Oj vad mycket du har läst och vilken fin blogg!! Jag är imponerad!

  Jag som läser nästan enbart historia; både fiction och beskrivelser saknar dock den gengren. :)

  Jag säger samma som tidigare skrivare

  SvaraRadera
 4. Ja, jag hade ju nog tänkt säga att böckerna heter "Jag finns" och "Barns tankar om fattigdom i Sverige" också... förlåt min tankspriddhet.

  SvaraRadera
 5. Välkomna alla nya läsare! Roligt att ni hittar hit och verkar trivas. Vi är fyra stycken som skriver i den här bloggen. Lustigt at du, Infosmedjan, nämner genren historia just nu. Jag, Gisan, läser just nu en bok om Kleopatra i skönlitterär tappning. Recension kommer senare :-)

  SvaraRadera
 6. Det är så kul att se att nya läsare hittat hit och är med och tävlar. Vi är fyra stycken (iaf för tillfället) läsglada kvinnfolk som skriver några rader då och då om böcker vi läser. Allt från högaktuellt till annat som vi finner intresse av. På så sätt blir genren också många vilket är både inspirerande och kul.

  Till höger (under "vi på bokbloggen") har 2 av oss skrivit en liten presentation, så kika gärna där

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...