Spelaren av Harlan Coben

"När den unga Kathy Culver spårlöst försvinner från universitetsområdet står alla handfallna. Det enda spår som finns efter henne är ett par trosor slängda i en soptunna och polisen lägger till slut ned utredningen i brist på bevis. Ett år senare är Kathys pojkvän, quaterbacken Christian Steel, i starten av en lysande fotbollskarriär när han plötsligt får ett samtal ifrån någon som utger sig för att vara den förvunna Kathy. Är hon trots allt i livet?

Sportagenten Myron Bolitar gör allt för att hjälpa sin skyddsling och när Kathys far sedan bli mördad inser han att det är något som inte står rätt till. Tillsammans med sin kompanjon, den egocentriske kampsportsfanatikern Win, dras han in i en härva av orent spel och snabba kast. Vad har egentligen hänt Kathy och går det att hitta hennes fars mördare? Till slut tvingas Myron spela ett mycket högt spel i jakten på sanningen."

Efter att ha läst om författaren Harlan Coben i Marlenes inlägg tänkte jag att jag måste prova honom själv. Det kom en del böcker emellan men nu har jag slukat en.
Den var mycket lättläst och spännande. Jag gillade särskilt att det inte var självklart från början vem som var mördaren. Jag hann med flera teorier under bokens gång. Det var ett flertal speciella karaktärer med som gjorde boken extra bra. Harlan Coben är definitivt en författare som jag kommer att återvända till.


Läs vad andra tycker om: , , , ,

2 kommentarer:

  1. till Gisan: välkommen till Cobens fanclub ;) nu har du hittat en ny titel åt mej. Visst är han bra

    SvaraRadera
  2. Marlene: Ja det kommer absolut bli fler titlar lästa av Coben :-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...