Vem gråter vid din grav? av Robin Sharma

"Det här är en instruktionsbok i konsten att leva! Den dagen det tar slut ska man vara klar med sitt liv och inte sörja över döden. De som gråter vid graven är de andra, de som är kvar.


Texten är tänkt att fungera som en praktisk vägledning där varje kapitel ger en lösning på livets mest komplexa problem. Råden som ges är jordnära och förnuftiga och hjälper läsaren mot målet: att leva sitt bästa liv."Jag blev tipsad om den här boken men var mycket skeptisk. Ännu en avancerad coachingbok där tankarna slingrar iväg någon annanstans och jag får läsa om var och varannan sida för att ta till mig informationen trodde jag. Ack så fel jag hade! Boken består av korta kapitel på två eller max tre sidor. Många av de fina råden och lösningarna som serveras känns så självklara att det det blir som en aha-upplevelse.


Jag lånade den på biblioteket. Men redan efter halva boken tog jag och införskaffade den till hemmet. Det är en sån bok som man kan ta fram lite då och då och bläddra i. Den behöver inte läsas från pärm till pärm. Det känns lite grann som min husbibel just nu :-)


Läs vad andra tycker om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...