"Jag vägrar dö nyfiken" av Babben Larsson

Jag vägrar också att dö nyfiken, att läsa Babben Larssons bok var som en befrielse. Babben Larsson tar språnget ut i sin verklighet, som ståuppkomiker, som sångerska och skådespelare, kurlande tonårsmamma och runt på vägar och hotell i Europa. Babben Larsson tycks inte vara rädd för något alls. Det är en bok med god feeling, vill inte lägga den ifrån mig samtidigt som jag vänder blad vet jag att jag snart nått slutet. Jag vill stanna. Jag vill veta mer om henne. Jag vill skratta och känna medkänsla. När väggen når henne med hårt slag, när hobbyn till slut blir till en mani. Babben att du är så normal. Jag gillar din bok. Jag gillar den så mycket att den inte borde haft ett slut. Det finns bara ett problem, hur skulle jag då få tid att läsa annat än dina rader? Vem vet hur det då skulle sluta och då har jag dött onyfiken men fått reda på en massa om ditt liv. Vet du vad Babben, jag hoppas att du skriver en fortsättning - så slipper jag dö nyfiken!

Läs den!!! Lova att du läser den här boken för då slipper du dö nyfiken!


PS: Jo jag vet, det finns inget ord: onyfiken. Det är bara så enkelt att sätta O framför allt ;)


Vill du veta vad Gisan tyckte om boken så klicka här.
Läs vad andra tycker om:
, , , ,

3 kommentarer:

  1. Ja Caharlotte jag håller med dig om att Babbens bok inte borde tagit slut. Det borde komma en till. Men samtidigt måste jag här i en kommentar om en annan författare passa på att tjata på dig om att DU borde skriva en bok!!! ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja Gisan... varje gång jag läser Charlottes inlägg så blir jag alldeles tagen, så mycken personlighet och så bra skrivit att jag får väl hjälpa till och tjata ;)

    SvaraRadera
  3. Marlene: Skönt att slippa vara ensam om detta "stora ok" ;-) Kram till er båda...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...