Vad som än händer av Kristin Hannah

"Sommaren 1974 får den blyga, tysta tonåringen Kate Mularkey en ny granne. Söta, begåvade Tully Hart flyttar in i huset mittemot. På ytan är de varandras motsatser, men de lovar varandra evig vänskap ? vad som än händer.

Tully har ambitioner, vill bli känd och beundrad av en hel värld. Och hon lyckas. Men med karriären följer ensamhet. Kate, däremot, bildar familj med sitt livs stora kärlek. Hon undrar så småningom att hon kanske tappat bort den hon en gång var och hon avundas ibland sin berömda vän. Under mer än tre decennier ska de hålla en nära och varm kontakt men också gå igenom perioder av svartsjuka, ilska, sårade känslor. Kate och Tully tror att de genomlevt allt när det stora slutgiltiga sveket skiljer dem åt och deras vänskap ställs på prov.En varm roman om löften, hemligheter, svek och den djupaste vänskap."Trots att det på baksidan av denna bok står att jag ska ladda upp med näsdukar är jag mest laddad för en "feelgood"bok. Kristin Hannah har visserligen en förmåga att beröra. Men jag har aldrig gråtit till någon av hennes böcker förut. Det gjorde jag verkligen i slutet på denna. Jag gick runt med den här boken i handen i två dygn kändes det som. Jag ville inte missa något. Knasigt, javisst. Men det kändes som handlingen skulle springa ifrån mig om jag lät den ligga utan att läsa med för långa mellanrum. Jag vill inte riskera att avslöja något så jag säger helt enkelt: Läs den!

Läs vad andra tycker om:
, , , ,

2 kommentarer:

  1. Jag läste boken fjärran stränder av Kristin Hannah och blev fångad av boken direkt , rekommenderas till andra.

    SvaraRadera
  2. Jag har läst flera av Kristin Hannahs böcker och tycker mycket om dem alla =)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...