Mörkersikt av Johannes Källström

"Vad händer när människor i en modern och normal verklighet förlorar fotfästet?
När högre, lägre eller yttre makter kryper närmare och förgör.
Johannes Källström utforskar gränserna i sju berättelser av skiftande karaktär, alla med det gemensamma att de är skrämmande och kittlar fantasin. Det är inga barnsagor som berättas i Mörkersikt, men barnahjärtat i dig kommer kanske att bulta igenkännande när historierna hittar sin botten i gamla folksagor."

Det här är Johannes Källströms första bok, men den andra jag läser av honom. Jag är mycket fascinerad av hans sätt att skriva. Innan mötet med hans böcker trodde jag inte att jag gillade skräckgenren. Men ack så fel jag hade. Trots att vissa delar är både grymma och osmakliga så lockas jag att läsa vidare. Så mycket kan jag också säga, att när författaren kommer med nästa bok så ska den införskaffas...Läs vad andra tycker om: , , , ,

1 kommentar:

  1. Själva sätteet att skriva är även för mig något som fascinerar... ibland kan ett intresant sprk och meningsuppbyggnad eller metafor "göra" en hel bok :) måste en dag ta och skriva om Cederhök som författare :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...