Vad händer när det vänder av Thomas Fogdö & Johan Plate


"1999 skrev vi en bok som hette ”Möta Motstånd”. Boken var egentligen en dokumentation av en föreläsning på temat möta motstånd, och som vi rest runt med i landet. Både föreläsningen och boken fokuserade på hur vi ska förhålla oss till de lite tyngre delarna i livet. Vi förstod ganska snart att vi lyckats slå an en sträng hos många människor. Vi blandade fakta, teori och praktik med förnumstiga råd och lite humor. Allt på temat prestation i livet. De som lyssnade fattade snabbt att man inte behövde ha brutit en ryggrad för att känna hur det känns när det blåser emot. Vi har alla våra kors att bära…

Och vi möttes av ett gensvar och en energi som var enorm!

Nu, drygt 450 föreläsningar senare, vill vi bjuda igen! Och vi gör det genom att vända på kuttingen och skriva en bok som inte liknar det vi tidigare gjort. Borta är de långa utläggningarna, textmassan och de förnumstiga råden. Kvar finns bara ett sjok inspirerande bilder och några ord som förhoppningsvis ska ge kraft och mod att möta framgången och bevara den som din."

Det här är en bok full med fantastiska bilder och kloka ord. Samtidigt som den är lättsamt coachande är den rolig och underhållande. En bok att ta fram då och då för att få vitaminkickar för själen som t ex "Alla människor är bra - det tar bara olika lång tid att komma på det" (Jenny Köpper)


Läs vad andra tycker om:
, , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...