Röd lilja av Nora Roberts

"Hayley tänker inte riskera allt hon älskar. Hon älskar sin lilla dotter Lily, sitt jobb på Harpers Handelsträdgård och sina nära väninnor Roz och Stella. Hon älskar också sin speciella vänskap med Harper, Roz äldsta son. Hon tänker inte riskera allt det här för en förälskelse.
Men det finns något mycket värre som kommer att störa Hayley. Den osaliga kvinnliga ande som hemsökt godset sedan slutet på 1890-talet beter sig alltmer opålitligt och våldsamt. Och hon har bestämt sig för att tränga in i Hayleys sinne för att få som hon vill.

Kommer de tre kvinnorna någonsin få sinnesro på gården? I tredje delen Röd lilja avslutar Nora Roberts trädgårdstrilogi med ett härligt tempo och mycket romantik."
Som en liten "avkoppling" i läsandet tog jag fram min julklappsbok Röd lilja. När jag tar fram en Nora Roberts idag så vet jag till stor del vad jag får, vilket jag tycker om med henne. Kvinna med stark vilja som möter mannen med stort M men kämpar emot kärleken.

Lättlästa böcker med lagom dos kärlek och spänning när jag inte vill bli så mycket mer än förströdd.

Här i den sista delen av den här trilogin blir jag inte besviken på fronten. Avkopplande läsning och en stor dos kärlek och spänning. Det som gör den här trilogin lite vassare än andra romaner av Nora Roberts är den kvinna som hemsöker kvinnorna en efter en. Nu när turen, eller oturen, har kommit till Hayley blir andekvinnans makt allt större. Jag förväntade mig inget annat än ett lyckligt slut och mina förväntningar uppfylldes. En lättläst bok vilket var precis vad jag ville ha just den här gången...


Läs vad andra tycker om:
, , ,

2 kommentarer:

  1. får väl kanske ge henne fler chanser, kanske blev jagbesviken för jag ville ha något riktigt att bita i just då jag testade Nora Roberts, gillade det där med "andekvinnans makt" det lät lockande :)

    SvaraRadera
  2. Marlene: Ska du ge henne en chans till så kan nog den här trilogin vara bra att testa. Men läs den i ordning för att ha koll på den spökande kvinnan framförallt...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...