Från vaggan till deadline av Robert Gustafsson


"På scen har vi sett honom som Ernst-Hugo Järegård, Tony Rickardsson och Carl Bildt. I tv som Weiron i ottan och Greger - den homosexuelle brandkårschefen.

Privat har Sveriges roligaste man däremot alltid hållt en låg profil. Men inte den här gången.

I Från vaggan till deadline berättar Robert Gustafsson hela sin historia. Han delar med sig av anekdoter från den översexuella barndomen, berättar om ungdomskriminaliteten och bjuder på ett världsrekord. Vi följer hans första stapplande steg på scen och får höra hur han bokstavligt talat tog död på den gamla svenska humoreliten. Han bjuder också på inblickar bakom kulisserna i Killinggänget.

Det är en historia om dödsångest, relationsproblem och om hur en bild på ett koarsle blev en vändpunkt i hans liv. Här finns tempo och eftertanke, dråpliga lägen och djup tragik. Kort sagt, en berättelse om livet med Robert Gustafsson som motor - en ovanligt kraftfull motor."

Jag har följt Robert Gustafsson på olika scener i många år, fast från TV-soffan. Det har varit ett ytterst fåtal gånger som han inte levt upp till mina förväntningar. Men från det till att läsa boken om honom var ju inte självklart att det skulle kännas lika lyckat. Jag hade dock inte läst många sidor innan jag skrattade gott och bara ville läsa mer. Det är en naken bok som avslöjar så mycket av det som pågått i Roberts liv vid sidan av scenen. Både då det gäller förarbete, arbete bakom och efter scenunderhållning. Men även när det gäller Robert som privatperson. Jag tror att det är en fördel att ha sett mycket av det Robert har gjort så man vet vad han syftar på i de olika passagerna. Det är många stora namn som nämns i de olika sammanhangen och han nämner dem med vördnad. Att han är ett av de stora namnen är jag dock inte säker på att han inser...Läs vad andra tycker om:
, , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...