Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig. av Mark Levengood


Ja vad kan man annat säga om Mark Levengood än att han är ett stort LYCKOPILLER. Den nya boken, "Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig" är inget undantag. Man får trevliga, varma och härliga berättelser från Marks barndom och vuxenliv i en mysig kompott. I just den här boken spelar Marks Morfar och mormor en större roll. Mark berättar med stor humor, värme och stor livsinsikt om roliga och tråkiga händelser i sitt liv, och han bjuder frikostigt på sina tankar. Det som gör att jag älskar hans böcker så mycket är hans så jordnära sätt att uttrycka sig, hans värme och hans fantastiska humor. Jag kan läsa böckerna om och om igen men det är ändå trevligare att lyssna på dem på cd bok, där Mark själv läser med sin vackra stämma och underbara dialekt. När jag någon gång känner att jag behöver lite tröst så tar jag fram någon av böckerna och det tar inte lång stund innan smilbanden drar sig mot solen :)


Läs gärna vad andra tycker om: , , , ,

2 kommentarer:

  1. Åh, han är en underbar person. Jag har inte läst några av hans böcker men kan ändå håööa med om att Mark Levengood är ett stort LYCKOPILLER

    SvaraRadera
  2. Den här bara MÅSTE jag ha. Jag har hans andra "små" böcker. De är underbara. Kramar...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...