När regnet faller av Brooke Shields

"När skådespelerskan Brooke Shields fött sin efterlängtade dotter drabbades hon av någonting helt oväntat - en förlamande depression. Med intelligens, humor och uppriktighet skildrar hon de prövningar, motgångar och slutligen segrar som hon upplevde - före, under och efter sin dotters födelse.

Brooke Shields berättar här om sitt liv, om kampen för att bli gravid, om de höga förväntningar hon kände - både från sig själv och från omvärlden - som nybliven mamma. Och hur hon hittade en väg ut med hjälp av samtalsterapi, meditation och tid.

Hon brottades med en sjukdom som i stor utsträckning är ouppmärksammad, trots att postnatal depression drabbar en av tio nyblivna mammor, och hennes historia har berört många kvinnor."


Det här är en bok som börjar mycket sorgligt med en kvinna som inte kan bli gravid. Att hon råkar vara en känd skådespelerska gör henne inte förskonad från sorg vilket man ibland kanske tror. När så lyckan kommer till henne och hennes make är hon intet ont anande om att det är en ännu svårare tid som börjar. Graviditeten går bra. Men förlossningen blir en mardröm som för den nya lilla familjen in i en mycket svår tid.

Brooke har väldigt svårt att knyta an till deras lilla Rowan. Efter ett tags kämapande i hemmet söker hon till sist hjälp och det är det som till slut ger den boken och deras liv sitt lyckliga slut. Det är inte en faktabok utan mer som en roman. Men en verklighetsbaserad sådan


Läs vad andra tycker om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...