Genom dina ögon av Stephenie Meyer

"Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.

Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar."

Den här boken fick jag som present. Absolut inte en bok jag hade gått och köpt själv. Men jag blev glatt överraskad. Den var mycket fascinerande. När jag väl kommit in i huvudpersonens, på sätt och vis, dubbla personlighet så flöt sidorna på. Jag fann både spänning och kärlek mellan pärmarna på denna, för mig, annorlunda bok.


Läs vad andra tycker om: , , ,

6 kommentarer:

 1. Jag kände att den här boken "måste" komma med här. Stephanie Meyer är ju mer än Twilight :-)

  SvaraRadera
 2. till Gisan: Det tycker jag du gjorde helt rätt i, för twilightserien verkar inte direkt något för mig... denna däremot låter mer i min smak :) tack för det Gisan

  SvaraRadera
 3. Den har jag inte läst. Får skriva upp den på min läslista som är enorm...

  SvaraRadera
 4. Jag ska ge mig på Twilight har jag tänkt. Men hade nog inte gjort det utan att ha läst den här :-)

  SvaraRadera
 5. Charlotte: Ja läslistan utvecklas ju inte mindre sen den här bloggen kom igång :-)

  SvaraRadera
 6. ang läslista.... jag har slutat skriva lista, omöjligt numera ,) men att gå hit och hitta något intressant när det blir dags är ju helt perfekt, Tack vare er mina nyfunna läsvänner :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...