Notes from a friend

"Notes from a friend is a consice and easy-to-understand guide to the most powerful and life-changing tools and principles that make Anthony Robbins an international leader in peak performance.

Starting in 1991, a self-published version of this book has been handed out to thousands of people in need, as part of the Anthony Robbins Foundation´s Thanksgiving "Basket Brigade". The book helped som many individuals overcome the most challenging circumstances that people repeatedly asked to purchase it for themselves and for their friends. Now, for the first time it is available to you in this special, updated edition containing new material."

Jag blev tipsad om den här boken som en hjälp till självhjälp och utveckling. Det var med viss bävan jag öppnade den. "Hur ska jag kunna ta till mig det här och dessutom på engelska?" Men språket är lättförståeligt och ämnet framstår som lättsamt mitt i det svåra. Det är dock många bra tips på hur jag ska lära mig att styra tankarna och bli bättre på att sätta upp mål, både små och stora. På vissa sidor finns övningar att göra. Men det är givetvis frivilligt. Det är en bok jag varmt rekommenderar. Ge dig själv en stunds mental coaching hemma :-)

Läs vad andra tycker om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...