Mintgrodornas återkomst av Karin Brunk Holmqvist

"Karin Brunk Holmqvist är tillbaka med en underhållande samling krönikor där hon generöst delar med sig av sina funderingar kring våndan av att åka hiss, barns klarsynta sanningar, alla knepiga elektroniska apparater som invaderar våra hem och dessa eviga IKEA-vandringar. Med charm, värme och en stor dos självironi rapporterar Karin Brunk Holmqvist från det lilla livet, som vi alla känner igen oss i."

I denna kåserisamling ger Karin Brunk Holmqvist oss många humoristisk vinklar på vardagliga företeelser. Vid ett par tillfällen skrattade jag så högt att jag var glad att inte grannarna visste att jag var själv hemma :-)

Läs vad andra tycker om: , , ,

5 kommentarer:

 1. Ja boken är underbar :) Hon skriver så att det kittlar i skrattmusklerna både en och två gånger :)

  SvaraRadera
 2. Sitter just och funderar på om jag ska köpa den. Har aldrig läst något av henne.

  SvaraRadera
 3. Sussie: Ja den är härlig :-)
  Charlotte: Om du ska börja bekanta dig med den här författaren skulle jag föreslå någon av hennes humoristiska romaner först, t ex Potensgivarna.

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset Gisan, min nästa blir Potensgivaren... behöver lite skratt nu

  SvaraRadera
 5. Marlene: Jag kan varmt rekommendera alla hennes böcker. Hennes fantastiska karaktärer får mig att må bra :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...