Gnuffarna på Bamseklo av Henry Bronett

"Gnuffarna bor på ön Bamseklo. Dom älskar att busa och bada i höga vågor och bland lekande delfiner. Här får du följa med dem på en skobåtseglats. I fantasins värld kan allting hända!"

"I en rikligt illustrerad barnbok ger sig Gnuffarna till känna. På rimmad vers gör vi Gnuffarna sällskap på en skobåtsseglats bland höga vågor och lekande delfiner. De fantastiska bilderna är tecknade av Andrea Femerstrand"

I en berättelse på rim får vi följa de underbara Gnuffarna på deras seglatser. Bilderna gör berättelsen så levande att jag skulle vilja skaffa mig en eller ett par Gnuffar. De vore den perfekta presenten till alla barn och även vuxna med barnasinnet i behåll...

7 kommentarer:

 1. Vad härligt med en barnbok här... som barn älskade jag rim. Och att ge barnen denna kulturform i tidiga år är ju underbart. Jättebra Gisan :)

  SvaraRadera
 2. Marlene: Ja nu har vi breddat lite till :-) Boken är underbar. Jag kan varmt rekommendera den. Här http://www.goldkette.se/gnuffarna-kommer/ kan du skaffa den. Kramar...

  SvaraRadera
 3. Jaha så Bronett har börjat skriva barnböcker? Är det cirkusens Bronett då eller? Har inte läst den skall kika och se om det är något för barnbarnet senare

  SvaraRadera
 4. Filifjonkan1: Ja det är cirkusens, TVns, kokboksförfattaren, poeten osv Henry Bronett som är författare. Jag kan varmt rekommendera den :-)

  SvaraRadera
 5. Kul med lite barnbok :) Jag älskar barnböcker av alla de slag. Den här står på min läslista :) Man blir aldrig för gammal :)

  SvaraRadera
 6. Sussie: Den här boken flirtar både med barn och vuxna tycker jag. Köp den och läs själv och varför inte läsa den för barn som kommer och hälsar på :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...