De oskuldsfulla


De oskuldsfulla av Kristina Jones, Celeste Jones och Juliana Buhring

"Juliette, Kristina och Celeste föds in i och växer upp i sekten Guds barn. Sekten grundades i Amerika under sent sextiotal och är nu känd under namnet Family International. En av de mest upprörande aspekterna av sektens religiösa utövande är användandet av sex för att åskådliggöra Guds kärlek, något som i grund och botten betydde sex mellan sektens medlemmar, oavsett deras respektive ålder.

Systrarna formades från födseln till att bli Guds soldater. I tidig ålder skilde man dem åt och de växte upp med helt skilda erfarenheter från sin tid i sekten. Celeste var involverad i de högre skikten av armén, Kristina var fotsoldat och Julianna var rebellen som testade den strikta regimens gränser så fort hon fick tillfälle. Gemensamt har de ändå känslan av att det är något som är i grunden fel med den värld de lever i, trots att de inte känner till något annat liv."
I den här boken får läsaren följa det grymma livet i en sekt. Systrarnas olika öden som vart och ett är grymt. Trots att jag vet att det är verkligheten som skildras så vill jag inte tro det. De övergrepp som sker på dessa barn borde inte existera. Men samtidigt är det nyttig läsning för oss som lever i en mer skyddad värld...


Läs vad andra tycker om: , , ,

2 kommentarer:

  1. Åh... det här var ju hur bra som helst. Här kommer ju boktips i rad. Sedan kan jag gå tillbaka hit och skriva en kommentar om vad jag tyckte om boken.

    SvaraRadera
  2. Marlene: Ja gör så. Kul att se vad du tycker. Kramar...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...